Στις εγκαταστάσεις του Epsilon βρίσκεται σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού προσγειώθηκε στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου και μετέβη απευθείας στον κανάλι, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, συγκλήθηκε ευρεία σύσκεψη με όλα τα διευθυντικά στελέχη και τους προϊστάμενους των τμημάτων.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα συζητήσει για την πορεία υλοποίησης της στρατηγικής του καναλιού με γνώμονα το νέο πρόγραμμα να είναι στον αέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Στόχος του είναι να μεταφέρει στη διοίκηση του σταθμού το όραμά του για την επόμενη ημέρα του Epsilon, τονίζοντας τη σημασία της επένδυσής του στον τηλεοπτικό χώρο.

Ο Ιβάν Σαββίδης περιηγήθηκε στα στούντιο του Epsilon στα Μελίσσια και συνομίλησε με έναν έναν ξεχωριστά, όλους τους υπευθύνους των τμημάτων, για να ενημερωθεί για τις ανάγκες κάθε τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η υποψηφιότητα του τηλεοπτικού σταθμού για την εξασφάλιση πανελλαδικής άδειας ενεκρίθη σε πρώτη φάση από το Ε.Σ.Ρ. που συμπεριέλαβε το Epsilon στη λίστα με τους προσωρινούς δικαιούχους για τη χορήγηση αδειών.