Συνθήκες πυρκαγιάς με εγκλωβισμό ατόμου και διάσωση ήταν οι εικόνες που έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο OSCAR στην πόλη της Αμφιλοχίας. Όλα αυτά ήταν μέρος της ετήσιας άσκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΚΑΒ – Τροχαία – ΔΕΔΗΕ).

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μπήκαν στους χώρους του ξενοδοχείου, η ΔΕΔΗΕ έκοψε την παροχή ρεύματος ενώ σε έναν από τους χώρους οι πυροσβέστες εντόπισαν εγκλωβισμένο άτομο το οποίο παρέλαβαν άνδρες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο που έφτασε στο χώρο του συμβάντος. Άνδρες της Τροχαίας ρύθμισαν την κυκλοφορία στο σημείο ώστε να διευκολυνθεί η επιχείρηση της Πυροσβεστικής. Η άσκηση ετοιμότητας είχε σενάριο: «Κατάσβεση αστικής πυρκαγιάς και διάσωση ατόμου εγκλωβισμένου εντός λεβητοστασίου».
Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Αμφιλοχίας Ευστ. Τζέμος, τόσο για την ετοιμότητα και τη συνεργασία του ξενοδοχείου , όσο και για την καλή λειτουργία του εξοπλισμού και των πυροσβεστικών μέσων της Υπηρεσίας.

askisi_pirosvestikis (1)askisi_pirosvestikis (2)askisi_pirosvestikis (3)askisi_pirosvestikis (4)askisi_pirosvestikis (5)askisi_pirosvestikis (6)askisi_pirosvestikis (7)askisi_pirosvestikis (8)askisi_pirosvestikis (9)askisi_pirosvestikis (10)askisi_pirosvestikis (11)askisi_pirosvestikis (12)askisi_pirosvestikis (13)askisi_pirosvestikis (14)askisi_pirosvestikis (15)askisi_pirosvestikis (16)askisi_pirosvestikis (17)askisi_pirosvestikis (18)askisi_pirosvestikis (19)askisi_pirosvestikis (20)askisi_pirosvestikis (21)askisi_pirosvestikis (22)askisi_pirosvestikis (23)askisi_pirosvestikis (24)askisi_pirosvestikis (25)

e-maistros.gr