Έρρικα Πρεζεράκου: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα μετά το χειρουργείο

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα που είχε χθες, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο μαζί με τον σύντροφό της.

Η 45χρονη Ολυμπιονίκης βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου μαζί με τον σύντροφό της και κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες και πιθανότατα λόγω των κυμάτων έπεσε στη θάλασσα.

Ο σύντροφός της επέστρεψε να την παραλάβει από το νερό, όμως δεν την είδε και η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε σοβαρά.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι σοβαρά τραυματισμένη στο δεξί της χέρι, αφού όπως λένε οι πληροφορίες «έχασε» το ένα της δάχτυλο.

Η πρωταθλήτρια του άλμα επί κοντώ ήταν στο χειρουργείο του Κ.Α.Τ. για πάρα πολλές ώρες και μέχρι αργά το βράδυ και οι πρώτες πληροφορίες είναι πολύ θετικές αφού η χειρουργική επέμβαση πήγε κατ’ ευχή.

Είναι επίσης πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι γιατροί κατάφεραν να συγκολλήσουν τα δύο από τα τρία δάχτυλά της που είχαν υποστεί σοβαρή ζημιά από τον τραυματισμό, όχι όμως και το μικρό της δάχτυλο που δυστυχώς δεν κατάφεραν να σώσουν.

Η άλλη καλή είδηση είναι ότι το χέρι της παραμένει λειτουργικό, όμως οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τα δύο δάχτυλα που συγκολλήθηκαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρέπει να δουν οι γιατροί αν τελικά ο οργανισμός της θα αντιδράσει σωστά στη συγκόλληση των δύο δαχτύλων.

gossip-tv.gr