Μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Football League ο Καραϊσκάκης Άρτας εξακολουθεί να προβληματίζει, μιας και δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα στη πρεμιέρα με επτά τέρματα από την ομάδα του Βόλου.

Ακολούθησαν άλλες δυο ήττες από τον Πλατανιά και τον Ηρόδοτο με 0-1 και 2-0 αντίστοιχα. Ενδιάμεσα, η διοίκηση -ως όφειλε- προχώρησε σε αλλαγές μήπως και καταφέρει να αλλάξει τα κακώς κείμενα πριν είναι πολύ αργά.

Έναρξη συνεργασίας με Μιχάλη Παπασωτηρίου

Η διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή, Μιχάλη Παπασωτηρίου. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Εθνικό Φιλιππιάδας, Προοδευτική Γραμμενίτσας, Αμβρακία Κωστακιών, Σκουφά Κομποτίου και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Έναρξη συνεργασίας με Μανώλη Παπαματθαιάκη

Η διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.

Ο 46χρονος τεχνικός ξεκίνησε (μετά το 2000) την προπονητική του καριέρα ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Το διάστημα 2004-2006 κάθισε στον πάγκο του Πλατανιά Χανίων και ακολούθησαν οι: ΟΦ Ιεράπετρας, ΠΑΟ Κρουσσώνα, ΠΑΕ Χερσόνησος, Ερμής Ζωνιανών, Πανθηραϊκός και Ηρόδοτος (πέρυσι), στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ενδιάμεσα, ήταν βοηθός προπονητή σε Παναιτωλικό (2011-2012), SKODA Ξάνθη (2012-2013) και Λεβαδειακό (2013-2014). Μανώλη καλωσόρισες στην οικογένειά μας!