Μια είδηση που παγώνει το αίμα έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες έπειτα από ανάρτηση στο facebook της δημοσιογράφου, Μάγδας Τσέγκου.

Ο 30χρονος δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής δεν είναι πια μαζί μας, καθώς μετά από μια μεγάλη περιπέτεια, δεν κατόρθωσε να βγει νικητής στην πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή του.

Η Μάγδα Τσέγκου στην ανάρτησή της κάνει λόγο για ιατρικό λάθος, αφήνοντας πλήθος ερωτημάτων να αιωρείται. Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμόγελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής. (…) Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι. Τα πώς και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία.

Έφυγε από λάθος γιατρών, αυτό μόνο προς το παρόν! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε. Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα».

dailymedia.com.gr