Τα… ποδήλατα είχαν την τιμητική τους στο δελτίο κλοπών της ημέρας για την πόλη του Μεσολογγίου, τουλάχιστον στον βαθμό που γνωρίζουμε γιατί μπορεί να υπήρξαν κι άλλα κρούσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, χτες το βράδυ εκλάπησαν δύο ποδήλατα στην ίδια γειτονιά, αλλά όχι… ολόκληρα! Από το ένα αφαίρεσαν μόνο την ρόδα, ενώ από το άλλο που ήταν και μεγάλης αξίας, πήραν όλο το ποδήλατο και άφησαν πίσω μόνο την κλειδωμένη ρόδα. Οι κλοπές έγιναν σε διπλανά σπίτια και μάλλον οι δράστες ήταν αρκετά εξοικειωμένοι με το… σπορ.

Επίσης ποδήλατο κλάπηκε χτες στο Μεσολόγγι, αλλά σήμερα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του και όπως μάθαμε ήταν πεταμένο στα Ταμπακαριά…

Πλέον οι κλοπές έχουν γίνει καθημερινότητα στην πόλη και στην πλειοψηφία τους δράστες είναι μέλη της γνωστής – άγνωστης κοινωνικής ομάδας. Η Αστυνομία από την πλευρά της κάνει αρκετές συλλήψεις, αλλά οι πολύ ελαστικοί Νόμοι δεν επιτρέπουν για περισσότερα. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., περίπου 25 αστυνομικοί της Α.Δ. Αιτωλίας έχουν αποσταλεί στα νησιά για να ενισχύσουν τις εκεί δυνάμεις που έχουν να αντιμετωπίσουν τον εφιάλτη του Μεταναστευτικού.

Η χώρα χρόνο με το χρόνο και εξαιτίας της ατιμωρησίας και της χαλαρότητας μετατράπηκε σε ξέφραγο αμπέλι με τους παραβατικούς να αποθρασύνονται συνεχώς.

aixmi-news.gr