Γιατί δεν βγαίνει στον αέρα η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη;

Αρκετά θα χρειαστεί να περιμένει το τηλεοπτικό κοινό για την πρεμιέρα των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» στον ΣΚΑΪ.

Οι δύο εκπομπές του Αντώνη Κανάκη ήταν να βγουν στον αέρα μέσα στον Νοέμβριο αλλά ο ερχομός του δεύτερου παιδιού του παρουσιαστή έχει πάει πίσω τον προγραμματισμό. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θέλει να επικεντρωθεί στις οικογενειακές του υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δύο εκπομπές αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε είναι πολύ πιθανό να βρουν εκπομπές με επετειακό χαρακτήρα μέσα στις γιορτές χωρίς να είναι κι αυτό σίγουρο όμως.

Πρέπει να πούμε βέβαια ότι και ο ΣΚΑΪ δεν πιέζει ιδιαίτερα την παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» για την πρεμιέρα.

Υπάρχει όμως σχετική εξήγηση γι’ αυτό. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» το κανάλι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής του παρουσιαστή Tony Productions το οποίο προβλέπει ότι η εταιρεία θα αμείβεται για κάθε επεισόδιο.

Όσο δηλαδή δεν βγαίνουν στον «αέρα» οι δύο εκπομπές δεν υπάρχει και οικονομική υποχρέωση του καναλιού προς την εταιρεία παραγωγής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ άναψε το «πράσινο φως» και για τις δύο εκπομπές έκανε τον Αντώνη Κανάκη να πει το ναι στον ΣΚΑΪ.

dailymedia.gr