Κύπελλο Ελλάδας 2018-19: Προς μετάθεση τα Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός και Πανιώνιος-Α.Ε.Λ.

Οδηγείται σε μετάθεση δύο αγώνων η Ε.Π.Ο.

Τη μετάθεση δύο αγώνων Κυπέλλου θα υποχρεωθεί να ορίσει η Ε.Π.Ο. Το πρόβλημα αφορά τις αναμετρήσεις Πανιώνιος-Α.Ε.Λ. και Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, που έχουν οριστεί την Πέμπτη, αλλά δεν μπορούν να διεξαχθούν τότε, μιας και δεν θα έχουν παρέλθει δύο πλήρεις μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα τους.

Συγκεκριμένα, η Α.Ε.Λ. παίζει το Σάββατο με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, ενώ ο Πανιώνιος σήμερα με τον Ολυμπιακό επίσης για τη Super League, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό δεν μπορεί να διεξαχθεί Τετάρτη, γιατί οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα τη Λαμία.

Η Super League έχει απαντήσει αρνητικά στα αιτήματα αλλαγής του προγράμματός της και έτσι η μετάθεση των δύο αγώνων της Πέμπτης, Πανιώνιος-Α.Ε.Λ. και Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, είναι μονόδρομος. Η απόφαση για εκ νέου ορισμό τους αναμένεται ίσως και μέσα στη μέρα και είναι πιθανό να διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως η δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου έχει οριστεί σε έναν μήνα, ενώ οι συγκεκριμένες ομάδες δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, συνεπώς υπάρχει… χώρος στο καλεντάρι.

sport-fm.gr