Αποτελεί αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του Star.

Το MasterChef ξεκίνησε την πορεία του από το Mega όπου μεταδόθηκαν δύο κύκλοι και συνέχισε στο κανάλι της Κηφισιάς όπου σημείωσε εντυπωσιακές επιδόσεις. Οι συμμετέχοντες συζητήθηκαν, οι στιγμές μεταξύ τους έγιναν viral κι έτσι η παραγωγή ετοιμάζεται για τέταρτο κύκλο.

Το ενδιαφέρον του κοινού είναι και πάλι αυξημένο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχουν κατατεθεί 4000 αιτήσεις, αριθμός εξόχως εντυπωσιακός αν αναλογιστούμε ότι είναι Σεπτέμβριος και το ριάλιτι θα ξεκινήσει στις Αρχές του 2020.

Ένα από τα νέα στοιχεία που μένει να δούμε αν θα επαληθευθεί είναι η προσθήκη τέταρτου κριτή.

Ήδη έχουν γραφτεί τα ονόματα του Αθηναγόρα Κωστάκου αλλά και του Απόστολου Τραστέλη. Ο επικεφαλής του εστιατορίου «Σπονδή» απάντησε σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με το MasterChef. Είναι ένα θέμα που το δουλεύει το κανάλι και κάποια στιγμή θα μας ενημερώσει. Μου έχει γίνει κουβέντα, αλλά πιθανώς όχι μόνο σε μένα. Τα τρία παιδιά τα ξέρω καλά και είναι πολύ φρέσκα και φιλικά. Μου αρέσουν πολύ. Δίνουν έναν συγκεκριμένο τόνο, διαφορετικό από παλιότερα… Πραγματικά πρέπει να σκεφτώ πολύ αν μου γίνει πρόταση και μου ζητηθεί να είμαι εγώ. Γιατί είναι πολύ δύσκολος ο χρόνος. Αυτό είναι το κυριότερο» σημείωσε ο Απόστολος Τραστέλης.

dailymedia.gr