Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ αποχαιρέτισαν τους 11 εκατομμύρια ακολούθους τους στον λογαριασμό «Sussex royal».

Με τον κόσμο να μετρά όλο και περισσότερους νεκρούς από τον νέο κορονοϊό, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν… λιτά και απέριττα το κλείσιμο του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αποχαιρέτισαν τους 11 εκατομμύρια ακολούθους τους στον λογαριασμό «Sussex royal».

Πιο συγκεκριμένα έγραψαν στην τελευταία τους ανάρτηση: «Αυτό που είναι πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε όλο τον κόσμο και η εξεύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας. Καθώς όλοι βρήκαμε τον ρόλο που πρέπει να παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια αλλαγή και την αλλαγή των συνηθειών, εστιάζουμε στο πώς μπορούμε να συμβάλλουμε καλύτερα μέσα από το νέο μας κεφάλαιο. Παρόλο που δεν μπορείτε να μας δείτε εδώ, το έργο συνεχίζεται».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησαν την κοινότητα του Instagram για την «υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή δέσμευση για το καλό στον κόσμο», προσθέτοντας ότι προσβλέπουν σε σύντομη επανασύνδεση.

Τον Ιανουάριο επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν πλέον τους τίτλους τους, αλλά θα εξακολουθούν να είναι γνωστοί ως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex. Η λέξη «royal» δεν θα χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε κανάλι επικοινωνίας, ενώ το Sussex παραμένει.

ethnos.gr