Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι για την πορεία του MEGA, μετά τη χθεσινή ένσταση Σαββίδη για την εξαγορά του ΔΟΛ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προβληματίστηκαν για το πώς μπορούν να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη!

Βεβαίως τα επιχειρηματικά συμφέροντα δεν διακρίνονται, ούτε από συναισθήματα ούτε από άλλα ανθρώπινα χαρακτηριστικά! Το χρήμα ενώνει ή χωρίζει.

Ωστόσο το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται να είναι και τα ίδια τα πρόσωπα (των επιχειρηματιών), πέρα από τις πολιτικές (με τη γενικότερη έννοια του όρου)! Και εξηγούμαστε. Τα προηγούμενα πολυμετοχικά σχήματα του καναλιού, παρά τις έντονες διαφορές μεταξύ των μετόχων υπήρχε ένας κοινός παρανομαστής, αφού όλοι ήταν στην ίδια πλευρά του ποταμού!

Σήμερα, στο νέο μετοχικό σχήμα του MEGA συγκεντρώνονται επιχειρηματίες με διαφορετικές φιλοσοφίες και κουλτούρες.

Για να μιλήσουμε όμως, συγκεκριμένα και με παραδείγματα. Τι θα γινόταν λοιπόν αν αυτήν τη στιγμή το κανάλι ήταν ανοιχτό και μετέδιδε κανονικά δελτία ειδήσεων και εκπομπές; Πώς θα παρουσίαζε το θέμα με τα παρκαρισμένα τσιγαράδικα στις νότιες ακτές της Κρήτης ή το θέμα των συνομιλιών Καμμένου με τον ισοβίτη του NOOR 1 όπως εξελίχθηκε στη Βουλή;

Ιδού λοιπόν η απορία! Τι μέλλον έχει αυτό το σχήμα; Ιδού ξανά η νέα απορία! Οι οποίες φυσικά δεν είναι οι μόνες. Είναι μόνο δύο από τις δεκάδες!

enimerosi24.gr