Διοικητή απέκτησε και το νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά από μια διαδικασία που κράτησε πολύ καιρό. Ενώ σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας οι διαδικασίες έγιναν πιο γρήγορα, στο Μεσολόγγι χρειάστηκαν μήνες για να αποφασιστεί η τοποθέτηση του Πάνου Παπαδόπουλου.

Στις 2 Φεβρουαρίου η αρμόδια επιτροπή έκανε μια τελευταία αξιολόγηση όλων των υποψηφίων, προτείνοντας ομόφωνα τον κ. Παπαδόπουλο και έτσι υπογράφηκε η σχετική απόφαση από τον υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη αντίστοιχα. Τώρα πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί στο ΦΕΚ, ώστε ο κ. Παπαδόπουλος να πάει και επίσημα στη θέση του. Το αμέσως επόμενο διάστημα όμως θα ξεκινήσει τις επαφές με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, ώστε να δρομολογήσει τις ενέργειες που θα κάνει για την ενίσχυση – όπως ελπίζουν όλοι- του νοσοκομείου.

Ωστόσο στην απόφαση του υπουργείου φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο και οι πιέσεις που ασκήθηκαν από την πλευρά του Μεσολογγίου, τόσο από τους φορείς όσο και από τον τοπικό Τύπο, που όλοι ζητούσαν επίμονα την τοποθέτηση ντόπιου διοικητή, ώστε να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα. Έτσι φθάσαμε μετά από έναν  μεγάλο αγώνα στο αίσιο αυτό τέλος, που ελπίζουμε να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων…

aixmi-news.gr