Την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Την κυρία Δασκαλάκη καλωσόρισε στον Κήπο των Ηρώων ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, ενώ η ίδια συνοδευόταν από τα Μέλη της Ολομέλειας, καθηγητές Πασχάλη Κιτρομηλίδη και Νίκο Κανελλόπουλο.

Στην συνέχεια ξεναγήθηκε στην Πινακοθήκη από τον ξεναγό κ. Γιώργο Αποστολάκο και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, η κα Ρόζα Φλώρου και η κ. Ολγα Δασκαλή της παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα και την κάλεσαν να παραστεί  στις Εορτές Εξόδου το 2021, μια πρόταση την οποία έκανε αποδεχτή η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Εκτός από την Ιστορία της πόλης η κα Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη είδε και γεύτηκε παραδοσιακά προιόντα στην αγορά του Μεσολογγίου.

Την υποδέχθηκε στο Μουσείο άλατος ο κ. Νίκος Κορδόσης ο οποίος την ξενάγησε στο υπό κατασκευή μουσείο και μίλησαν για το Μεσολόγγι και τις ομορφιές του και όπως χαρακτηριστικά είπε η κα Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη το Μεσολόγγι εκτός από την μεγάλη Ιστορία του είναι πανέμορφο και έχει καταπληκτικά προιόντα τα οποία παράγονται από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους.

Η επίσκεψη της κα Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη τελείωσε με επίσκεψη σε παραδοσιακή πελάδα όπου υπήρχαν εδέσματα από την τοπική κουζίνα.

Δείτε το βίντεο της επίσκεψης της κα Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη:

 

onairnews