Μια αισιόδοξη προοπτική ενδεχομένως ανοίγεται για το Μεσολόγγι, μετά το ενδιαφέρον εταιρείας τουριστικών επιχειρήσεων που απευθύνθηκε στο Μεσιτικό Γραφείο του Βαγγέλη Κουφού, προκειμένου να βρεθούν χώροι ή ξενοδοχεία που μπορούν να μετατραπούν σε boutique hotel.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο κ. Κουφός, μιλώντας στο aixmi-news.gr, η εταιρεία επικοινώνησε μαζί του αρχικά για την εξεύρεση χώρου κοντά στην λιμνοθάλασσα για την κατασκευή άλλου είδους καταλυμάτων, επειδή όμως δεν μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, το πλάνο άλλαξε.

Ωστόσο η εταιρεία ενδιαφέρεται κυρίως για το Μεσολόγγι και δευτερευόντως για την Ναύπακτο, όπου όμως υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία.

Με την δημοσίευση της αγγελίας που έκανε ο κ. Κουφός, ζητώντας κατάλληλους χώρους το Μεσολόγγι αναστατώθηκε καθώς ο φόβος της έλευσης και άλλων μεταναστών κατατρέχει την πόλη.

Ο κ. Κουφός όμως διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο και εξήγησε ότι, αν τελικά η εταιρεία δείξει ενδιαφέρον για τις προτάσεις που θα της καταθέσει, θα γίνει μια μεγάλη επένδυση στην πόλη.

Βάσω Βήττα – Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ – aixmi-news.gr