Μεσολόγγι: Χώροι ή ξενοδοχεία που μπορούν να μετατραπούν σε boutique hotel

Μια αισιόδοξη προοπτική ενδεχομένως ανοίγεται για το Μεσολόγγι, μετά το ενδιαφέρον εταιρείας τουριστικών επιχειρήσεων που απευθύνθηκε στο Μεσιτικό Γραφείο του Βαγγέλη Κουφού, προκειμένου να βρεθούν χώροι ή ξενοδοχεία που μπορούν να μετατραπούν σε boutique hotel.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο κ. Κουφός, μιλώντας στο aixmi-news.gr, η εταιρεία επικοινώνησε μαζί του αρχικά για την εξεύρεση χώρου κοντά στην λιμνοθάλασσα για την κατασκευή άλλου είδους καταλυμάτων, επειδή όμως δεν μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, το πλάνο άλλαξε.

Ωστόσο η εταιρεία ενδιαφέρεται κυρίως για το Μεσολόγγι και δευτερευόντως για την Ναύπακτο, όπου όμως υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία.

Με την δημοσίευση της αγγελίας που έκανε ο κ. Κουφός, ζητώντας κατάλληλους χώρους το Μεσολόγγι αναστατώθηκε καθώς ο φόβος της έλευσης και άλλων μεταναστών κατατρέχει την πόλη.

Ο κ. Κουφός όμως διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο και εξήγησε ότι, αν τελικά η εταιρεία δείξει ενδιαφέρον για τις προτάσεις που θα της καταθέσει, θα γίνει μια μεγάλη επένδυση στην πόλη.

Βάσω Βήττα – Εφημερίδα ΑΙΧΜΗ – aixmi-news.gr