Μία Καλίφα: Η «βασίλισσα» του Pornhub (μεταξύ άλλων) αποκάλυψε μία άλλη πλευρά της βιομηχανίας του πορνό.

Οι περισσότερο θεωρούν πως το συγκεκριμένο… σπορ, πέρα από την οποία απόλαυση, φέρνει και γεμάτες τσέπες.

Για την Μία Καλίφα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η ίδια, σε ένα βίντεο που ανέβασε στο twitter, αποκάλυψε πως η ενασχόληση της με τις ταινίες για ενήλικες, της απέφερε μόλις 12.000 δολάρια!

«Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω εκατομμύρια από το πορνό. Έβγαλα συνολικά 12.000 δολάρια από τη βιομηχανία και δεν είδα ούτε σεντ μετά από αυτό. Η δυσκολία του να βρεις μια φυσιολογική δουλειά μετά το πορνό ήταν… τρομακτική», ήταν το μήνυμα της 26χρονης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Μία Καλίφα εργάστηκε στην βιομηχανία του πορνό μόλις για τρεις μήνες, όμως θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.

Παρά το γεγονός πως έχει.. αποσυρθεί εδώ και πέντε χρόνια, το όνομά της στην ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub βρίσκεται στη 2η θέση των αναζητήσεων!

Η Καλίφα έγινε πασίγνωστη όταν το 2014 γύρισε μια σκηνή φορώντας μουσουλμανική μαντίλα, η γεννημένη στο Λίβανο Μία Καλίφα έγινε στόχος των τζιχαντιστών, που εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της!

«Αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε εκείνη η σκηνή, τα πράγματα ξέφυγαν. Είχα 400 ακολούθους στο Instagram κι έγιναν 200.000 σε τρεις μέρες και δύο εκατομμύρια έξι μήνες μετά», δήλωσε.

sportime.gr