Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μπάμπης Μιχαηλίδης, μετά την ήττα – αποκλεισμό από την Α.Ε.Κ. στο κύπελλο με 1-0 (συνολικό σκορ 5-0), τόνισε πως το μέλλον ανήκει στα νέα παιδιά του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του CosmoteTV: «Είναι προφανές πως μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με ένα βαρύ σκορ στην έδρα μας ήταν μια τυπική διαδικασία για εμάς. Στα παιδιά είπα να μην το δουν σας τυπική διαδικασία, έτσι ώστε μέσα από αυτό το παιχνίδι να βρούμε ψυχολογία. Δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά σήμερα, δυστυχώς τραυματίστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας όμως έπαιξαν άλλα δύο παιδιά και το μέλλον τους ανήκει».

 

Θετικό είναι το ξεκίνημα της καριέρας των Έρικ Μοράν και Σοτζέι Μασούντ στην Α.Ε.Κ. σύμφωνα με τον βοηθό προπονητή της Ένωσης, Φελίπε Ουφάνο.

Ένα σύντομο σχόλιο για το ξεκίνημα των Μασούντ και Μοράν και στην Α.Ε.Κ. έκανε ο Φελίπε Ουφάνο μετά τη νίκη της Ένωσης επί του Παναιτωλικού που σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας: «Και οι δύο ποδοσφαιριστές προσπαθούν να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται και όπως φαίνεται μέχρι τώρα καταλαβαίνουν καλά τις ιδέες του προπονητή και όσα τους ζητάει».

sdna.gr