Μ. Μπελούτσι: Διακοπές σε Μύκονο και Πάρο πριν το Ηρώδειο

Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και αρκετές μέρες. Η Ιταλίδα ντίβα όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες επισκέφτηκε αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων. Η ηθοποιός έχοντας μαζί και τη μικρή της κόρη, Léonie βρέθηκαν σε Πάρο και Μύκονο.

Ντυμένη με μακριά και αέρινα φορέματα και φορώντας την μάσκα της η Μόνικα Μπελούτσι έκανε βόλτες στα νησιά.

Η διάσημη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στη χώρα μας και δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται. Μάλιστα η Πάρος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς.

Δείτε τη Μόνικα Μπελούτσι σε Πάρο και Μύκονο:

Bellucci_Mykonos
Bellucci_Mykonos1
Bellucci_Mykonos2
Bellucci_Mykonos3
Monica_Leonie_Mykonos
Monica_Leonie_Mykonos1
Monica_Leonie_Mykonos2
Monica_Leonie_Mykonos3
Monica_Leonie_Mykonos4
Monica_Leonie_Mykonos5
Monica_Leonie_Mykonos6
Monica_Leonie_Mykonos7
Bellucci_Paros
Bellucci_Greece
Bellucci_Greece1
Bellucci_Greece2

 

Πρώτη γεύση από Ηρώδειο

Την πρώτη της γεύση από το Ηρώδειο, τον χώρο στον οποίο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου θα ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας πήρε η Μόνικα Μπελούτσι όπως φαίνεται σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram.

H Ιταλίδα σταρ είναι εδώ και κάποια 24ωρα στην Αθήνα προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.

Η Μπελούτσι παρέλαβε ήδη το βιβλίο «Athens Riviera» το οποίο της έδωσε ο Χρύσανθος Πάνας.

«Με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, είχα την τιμή να καλωσορίσω την Μόνικα Μπελούτσι και να της δώσω το όμορφο βιβλίο “Athens Riviera”», έγραψε ο κ. Πανάς στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε στο Instagram.

Φυσικά μια σταρ της εμβέλειας της Μόνικα Μπελούτσι δεν θα μπορούσε να κινηθεί με κάτι λιγότερο από λιμουζίνα στους δρόμους της Αθήνας.

Το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ η Μόνικα Μπελούτσι θα αναγνώσει αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Ελληνίδας ντίβας της όπερας σε μια παράσταση υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

protothema.gr