Τελείωσαν την Παρασκευή 16 Αυγούστου τα τμήματα παιδικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα – Αλυζίας, τα οποία διήρκεσαν δύο εβδομάδες. Στο τέλος του σημερινού τελευταίου μαθήματος, είχαμε την απονομή των αναμνηστικών και των διπλωμάτων στα παιδιά των δύο τμημάτων που δημιουργήθηκαν φέτος και κατόπιν τα παιδιά κεράστηκαν από ένα χυμό.

Ευχαριστούμε πολύ την κα Τζορτζίνα Καμπισοπούλου και την κα Κατερίνα Μουρελά για την επιμελή και με πολύ μεράκι επίβλεψη των μαθημάτων κολύμβησης.

Να ευχαριστήσουμε τον κ. Παρασκευά Μαρούλη, για την φύλαξη και την φροντίδα των υλικών του παιδικού τμήματος κολύμβησης (τουβλάκια, σανίδες και σημαδούρες) και όλους όσους βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες, για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων κολύμβησης.

Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς για την εθελοντική χρηματική τους συνδρομή των 415 €, που ήδη έχουν περαστεί στα έσοδα του Ομίλου μας, στο αρχείο του ισολογισμού που βρίσκεται μόνιμα αναρτημένο στην ενότητα «Οικονομικά», γιατί ως γνωστό ο Ναυτικός Όμιλος, από συνειδητή επιλογή, κάνει τις μικρές δράσεις του με λεφτά από το Ταμείο του και μόνο (εισφορές ιδιωτών) και όχι με επιχορηγήσεις του Δήμου ή των Νομικών του Προσώπων.

Και του χρόνου τον Αύγουστο του 2020, ραντεβού στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα με υγεία…