Από νωρίς το πρωί, βρίσκονται στους δρόμους της Ναυπάκτου αστυνομικοί ή και μικτά κλιμάκια με άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας πραγματοποιώντας ελέγχους σε έγγραφα και απαντητικά μηνύματα sms πολιτών

Οι ένστολοι σταματούν τους οδηγούς,ελέγχουν για τον αριθμό των επιβαινώντων στα οχήματα,και ζητούν τα έγγραφα ή το sms που θα πρέπει να διαθέτουν προκειμένου να κυκλοφορούν σύμφωνα με τις απόφασεις της κυβέρνησης.

Αν και πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου,οι πολίτες φαίνεται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.

Οι περισσότεροι είχαν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία και επεδείκνυαν στους αστυνομικούς. Να θυμήσουμε ότι το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση που κάποιος κυκλοφορεί αναιτιολόγητα και χωρίς έγγραφα είναι 150 ευρώ.

Στη Ναύπακτο από το πρωί,υπάρχουν αρκετά σημεία στα οποία οι ένστολοι πραγματοποιούν ελέγχους, όπως το κέντρο της πόλης κυρίως με μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, η γέφυρα του ΣΚΑ στην ανατολική είσοδο της πόλης, ο κόμβος του Πλατανίτη στη δυτική είσοδο,στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, στα διόδια της Κλόκοβας στην Ιόνια οδό και στον οδικό άξονα Ναυπάκτου – Θέρμου στη γέφυρα Μπανιά.

Από νωρίς το πρωί αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους και πραγματοποιούν ελέγχους στα έγγραφα των πολιτών κατά την περίοδο απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Στην Αθήνα, αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και σημεία της πόλεις.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν όλο το 24ωρο ενώ από αύριο θα αυστηροποιηθούν οι ποινές για όσους συνεχίζουν να μετακινούνται χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα και την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

nafpaktianews.gr