Δύσκολη ημέρα η Δευτέρα για τον ΣΚΑΪ, και κατ’ επέκτασιν και για τον Τύπο, καθώς η άνανδρη επίθεση στα κτήρια του καναλιού, επέφερε σωρεία ζημιών, ευτυχώς μόνο υλικών. Η ροή του σταθμού τροποποιήθηκε, όπως τροποποιημένη εμφανίστηκε και η σκαλέτα των εκπομπών, καθώς το ζήτημα που αναλύθηκε-εξετάστηκε, ήταν η βόμβα, που για ακόμη μια φορά δέχτηκε το κανάλι.

Και μπορεί φυσικά βασικό και μείζον θέμα να αποτέλεσε το εν λόγω χτύπημα, όμως, αξίζει να σημειώσουμε, έστω και σαν ένα σχόλιο, μιας και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει κι αυτό τη δική του ροή, πως η βόμβα έφερε και τις μεταγραφές.

Με αφορμή την επίθεση, λοιπόν, στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, είτε δια ζώσης είτε ως καλεσμένοι βρέθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του καναλιού. Δημήτρης Καμπουράκης και Νίκος Στραβελάκης έκαναν την επίσημη πρώτη τους στο νέο κανάλι. Ο μεν από το πλατό της Τατιάνας, σχολιάζοντας το γεγονός κι ο δε μέσω ζωντανής σύνδεσης από τα «γκρεμισμένα» γραφεία του καναλιού.

Μάλιστα, όπως και είχε προλογίσει η Στεφανίδου, έγινε σύνδεση και με τον δημοσιογράφο, Νίκο Ευαγγελάτο, που, επίσης, έκλεισε στο κανάλι…

Μανώλης Τσιχλάκη – tvnea.com