«Να χάνεις την υπομονή σου σημαίνει να χάνεις τη μάχη», έλεγε ο Μαχάτμα Γκάντι και, κρίνοντας από τις αντιδράσεις του κ. Συντονιστή, είναι, νομίζουμε σαφές πως και ο ίδιος έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι …χάνει παντού και χάνει τα πάντα.

Έχασε την ψυχραιμία του, έχασε τα δικαστήρια, έχασε την ευφυή γεωργία (και το «δωράκι» των 31 εκατ. ευρώ), έχασε το «κόλπο» των κλειστών Κ.Υ.Δ. λόγω κορωνοϊού, έχασε την εμπιστοσύνη ακόμη και των συμμάχων του, έχασε τους θεσμικούς προστάτες και υπερασπιστές του, έχασε την παντοδυναμία και ελέω θεού απόλυτη κυριαρχία που θεωρούσε άνωθεν δοσμένη, έχασε τη στοιχειώδη λογική.

Το μπούσουλα έχασε. Και βλέπει τώρα να χάνει και το Ο.Σ.Δ.Ε., καθώς, για πρώτη φορά, δρομολογούνται διαδικασίες διαφάνειας. Η λάσπη και οι συκοφαντίες, θα έπρεπε πια να το έχει καταλάβει, δεν μας ακουμπούν.

Και οι απειλές του δεν μας αφορούν. Αν έχει κάτι να πει, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη.

Τα υπόλοιπα, είναι για εσωτερική κατανάλωση. Κατά τα λοιπά, πράγματι, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ δίνει θεσμικά και με συνέπεια τον αγώνα για να σταματήσουν επιτέλους τα βαμπίρ να πίνουν το αίμα των αγροτών.

Καταφέραμε πολλά μέχρι τώρα και συνεχίζουμε, στο πλαίσιο πάντα των θεσμικών διαδικασιών που η πολιτεία έχει ορίσει.

e-ea.gr