Νεκρή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ελβετία βρέθηκε μια Βρετανίδα, με τον Γερμανό σύντροφό της να ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από επικίνδυνο «σ@ξουαλικό παιχνίδι» που πήρε άσχημη τροπή.

Η πανέμορφη 22χρονη μελαχρινή γυναίκα από την Αγγλία με το όνομα Άννα Ριντ, βρέθηκε νεκρή στη μεγάλη μπανιέρα πολυτελούς ξενοδοχείου στη λίμνη της Λουκέρνης στην Ελβετία. Ήταν γυμνή και το κορμί της έφερε σημάδια.

Ο φίλος της που κρατείται από τις αρχές είπε στην κατάθεση του «ναι μπορεί να τη σκότωσα και εγώ κατά λάθος. Κάναμε ακραία ερωτικά παιχνίδια. Κάτι μπορεί να στράβωσε.»

Όλα ξεκίνησαν όταν οι διαμένοντες στο ξενοδοχείο άκουγαν ερωτικές κραυγές και δυνατά βογγητά από το δωμάτιο του ζευγαριού.

 

To σ@ξουαλικό παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία – Νεκρή 22χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Αρχικά χαμογελούσαν ενώ κάποιοι περίεργοι ήθελαν να στήσουν αυτί για να ακούσουν.

Όταν όμως οι κραυγές και τα βογγητά έγιναν ουρλιαχτά πόνου τότε ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία όταν χτύπησε την πόρτα βρήκε την Άννα νεκρή και τον φίλο της γυμνό και εκείνον να προσπαθεί να τη συνεφέρει μάταια.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι η Άννα πέθανε από πνιγμό κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού. Στο κορμί της έφερε αμυχές ενώ ο κόλπος της ήταν γεμάτος με ερωτικό αντικείμενο.

Ο Γερμανός φίλος της που είναι 29 ετών κρατείται και ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για δολοφονία από πρόθεση.

instanews.gr