Νίκος Γ. Στρατόπουλος: «Ο Πρύτανης των κυνηγών!»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ο αποκριάτικος χορός του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου  Αγρινίου, όπου ανάμεσα σε άλλους τιμήθηκε για τις κυνηγετικές του επιτυχίες, αλλά και την μεγάλη του αγάπη για το κυνήγι ο συγχωριανός μας Νίκος Γ. Στρατόπουλος!

Ο 55χρονος Νίκος Γ. Στρατόπουλος γνωστός και με το προσωνύμιο «Ντάντος» από μικρό παιδί είχε πάθος με το κυνήγι και μέχρι σήμερα συνεχίζει αυτή τη δραστηριότητα και μάλιστα με πολλές κυνηγετικές επιτυχίες!

Την επιλογή για την βράβευσή του έκανε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου, καθώς και οι κυνηγοί του χωριού μας, που στο πρόσωπό του αναγνωρίζουν έναν άνθρωπο που όχι μόνο είναι λάτρης του κυνηγιού, αλλά παράλληλα μοιράζεται τα ¨μυστικά¨ της πολύχρονης εμπειρίας του και προσφέρει συχνά τις πολύτιμες συμβουλές του σε νεώτερους κυνηγούς του χωριού μας…

Κατά την προσφώνησή του ο Προέδρος κ. Γ. Παππάς τον αποκάλεσε “Πρύτανη των κυνηγών” ακολούθως έγινε η απονομή της τιμητικής διάκρισης από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ο Νίκος Γ. Στρατόπουλος είπε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο  του Συλλόγου, το συμβούλιο του συλλόγου για την τιμή που μου έκαναν, καθώς επίσης και τους φίλους κυνηγούς που με πρότειναν για την βράβευση».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Εμιλέον και παρέστησαν μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνα Σταρακά, ο Προέδρος κ. Γιώργος Παππάς, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Μπουκουβάλας και τα μέλη του Δ.Σ. του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας, καθώς και πολλά μέλη της κυνηγετικής ¨οικογένειας¨.