Στο Νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Κοκλώνης ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο ίδιος ένιωσε έντονη αδιαθεσία λίγες ώρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων της τελευταίας εκπομπής «It’s Show Time» αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο στούντιο, με αποτέλεσμα να πέσει, να χτυπήσει και να κληθεί να αντιμετωπίσει έντονη αιμορραγία από τη μύτη. 

Οι συνεργάτες του τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί έμφραγμα.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα – χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου – με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου.

Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο. Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, είχα αδρεναλίνη, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει.

Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το ζάχαρό μου. Μου λένε ‘πήγαινε φάε κάτι’ μετά από λίγο μου λένε ‘γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα βρήκαμε ότι έχεις δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους’ και αρχίσανε καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα… ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους.

Και με έβαλαν εσπευσμένα μέσα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης».

dailymedia.gr