Οι ερυθρόλευκοι απολογήθηκαν για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τα επεισόδια οπαδών του με την αστυνομία, πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απολογήθηκε την Παρασκευή ο Ολυμπιακός, στο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας.

Ο δικηγόρος των ερυθρόλευκων, Γιάννης Χατζησαββάογλου, τόνισε τα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν στον χώρο ανάμεσα στα δύο πάρκινγκ, που δεν αποτελεί ευθύνη της ΠΑΕ, ενώ έκανε ένσταση για άκυρη κλήση για τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, αφού δεν είχε όπως υποστήριξε τα σωστά έγγραφα.

Θυμίζουμε ότι μετά την δίωξη αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού της έδρας του από 2 εως 4 αγωνιστικές, αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού κατέθεσε ως μάρτυρας και έριξε την ευθύνη για τα επεισόδια στην αστυνομία.

«Είχαμε συμφωνήσει να έρθει πρώτα η αποστολή του Παναθηναϊκού στις 17:45 και μετά από 10 λεπτά του Ολυμπιακού. Έγινε όμως το αντίθετο. Έξω από το γήπεδο είχε συμφωνηθεί να υπάρχουν 200 φίλαθλοί μας που θα εμψύχωναν την αποστολή. Η αστυνομία ωστόσο δεν επέτρεψε να πλησιάσουν στην είσοδο του σταδίου και τότε δημιουργήθηκε η ένταση που κράτησε για 5-6 λεπτά. Ήταν λάθος της αστυνομίας, δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί. Διαφορετικά δεν θα είχε συμβεί τίποτα».

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην ημέρα.

sport-fm.gr