Στο πρόγραμμα αναβάσεων για το έτος 2017 του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου περιλαμβάνεται το αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας – Καμπλάφκα Αιτ/νίας» και συγκεκριμένα για το διήμερο Σάββατο – Κυριακή 2 – 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Πραγματικά μία πολύ ωραία εκδήλωση από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου, ο οποίος για δύο ημέρες στο αναρριχητικό πεδίο, θα έχει στήσει ένα πολύ όμορφο υπαίθριο πάρτι, με καλεσμένους αναρριχητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και αρχάριους (ενήλικοι + ανήλικοι) που μπορούν με την βοήθεια και την καθοδήγηση έμπειρων αναρριχητών να δοκιμάσουν ανάβαση στο πεδίο.

Το πεδίο θα φωταγωγηθεί τις βραδυνές ώρες, θα υπάρχει μουσική, δροσιστικά αναψυκτικά, κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και πολλές άλλες εκπλήξεις.

“Επίσης σας ενημερώνουμε ότι φροντίσαμε ώστε το αναρριχητικό πεδίο να βρίσκεται περασμένο στους χάρτες Google Maps. Έτσι λοιπόν με τον πλοηγό της Google, που όλα τα smartphones κινητά τηλέφωνα και Tablet με λειτουργικό σύστημα Android διαθέτουν, μπορείτε να βρεθείτε πολύ εύκολα ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το αναρριχητικό πεδίο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας – Καμπλάφκα Αιτ/νίας» δείτε εδώ.”

mytikaspress.blogspot.gr