Η make upartist Ράνια Παπαδημητρίου, …αντιμέτωπη με την δημοσιογράφο μας και αδερφή της, Αθανασία.

Ένας πραγματικός make upartist δεν θα σταθεί πότε μόνο στην εικόνα του προσώπου. Σαφώς και το αισθητικό κομμάτι είναι το κυρίαρχο, αλλά για τον επαγγελματία make upartist έχει εξίσου μεγάλη αξία να εμβαθύνει στον εσωτερικό κόσμο του μοντέλου του και να αναδείξει τα συναισθήματα, τις αξίες, τη δύναμη που η ψυχή αντανακλά στο πρόσωπο.

Καθρέφτης της ψυχής, άλλωστε, είναι τα μάτια και, σε κάθε περίπτωση, έχουν να μας διηγηθούν πολλές ιστορίες. Η Ράνια Παπαδημητρίου αυτές τις ιστορίες διαβάζει και αυτές ακριβώς είναι που με τα χρώματα, με τις σκιές, με τα μολύβια της, προσπαθεί να αποτυπώσει, αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τη φυσιολογία του προσώπου.

Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο είναι από τη χθεσινή επιδεικτική δράση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λάρισα.

Η ταλαντούχος Ράνια Παπαδημητρίου «αντιμέτωπε» ως μοντέλο την αδερφή της Αθανασία, που ως δημοσιογράφος υπήρξε ιδιαίτερα «διερευνητική».

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, εντυπωσιάζει!

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ηmakeupartistΡάνιαΠαπαδημητρίου δήλωσε πως το μακιγιάζ είναι κάτι πολύ πιο ουσιαστικό από αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν υπόψιν τους, άποψη με την οποία συμφώνησαν και τα περίπου δέκα μοντέλα που συμμετείχαν στην επίδειξη.