Πρωτοφανής κίνηση του πειραϊκού συλλόγου που δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα πριν το ντέρμπι.

Σε μία κίνηση σπάνια και αντιδεοντολογική προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον αήττητο Π.Α.Ο.Κ. στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η διοίκηση του Ολυμπιακού απαγόρευσε την είσοδο στην κάμερα του Open ενώ δεν έκανε δεκτό και το αίτημα για διαπιστεύσεις των απεσταλμένων δημοσιογράφους του καναλιού.

Οι άνθρωποι του καναλιού συνδέουν άμεσα την πρωτόγνωρη αυτή κίνηση με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού που τυγχάνει να είναι ίδια με αυτή του μεγάλου αντιπάλου του πειραϊκού συλλόγου.

Το πρόσχημα που χρησιμοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ένα ρεπορτάζ τσέχικης ιστοσελίδας που έκανε λόγο για πρόταση στον τεχνικό της Σλάβια Πράγας. Aπό το κανάλι δεν υπήρξε καμία αναπαραγωγή ή αναφορά επί του συγκεκριμένου θέματος.

Παράλληλα υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι και σε άλλα Μέσα που προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα υπήρξε η ίδια αντιμετώπιση με την τακτική αυτή της ΠΑΕ Ολυμπιακός να λαμβάνει πλέον σωρεία καταγγελιών στον τρόπο που θέλει να καλυφθεί μονόπλευρα το μεγάλο ντέρμπι.

dailymedia.gr