Πέντε εκδηλώσεις, από τις 138 προτάσεις που κατατέθηκαν, επέλεξε για η φετινή διοργάνωση, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της, βραβευμένος σκηνοθέτης, Παντελής Βούλγαρης

Ηπανδημία επιβάλλει τους κανόνες αυτό το καλοκαίρι και οι κατά τόπους εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, που θα γίνει από τις 30 Ιουλίου ως τις 9 Αυγούστου, οι θεατές θα είναι λιγότεροι και θα κάθονται αραιά, οι χώροι θα απολυμαίνονται και τα μέτρα προστασίας θα τηρούνται πολύ σχολαστικά. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, ο γνωστός σκηνοθέτης, Παντελής Βούλγαρης, επέλεξε 5 εκδηλώσεις από ένα σύνολο 138 προτάσεων που δέχτηκε. 

«Λόγω προσαρμογής στις έκτακτες συνθήκες, οι φετινές εκδηλώσεις θα είναι μόνο πέντε, αλλά προσεκτικά διαλεγμένες, ποιοτικές και με πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σταύρο Ξαρχάκο και στους μουσικούς του, στην Ανέζα Παπαδοπούλου και στην Έλλη Ιγγλίζ, στον Γιώργο Κιμούλη και στην Φωτεινή Μπαξεβάνη, στον Στέλιο Μάινα και στην Κάτια Σπερελάκη. Ας βάλουμε τα δυνατά μας , να κυλήσουν όλα ομαλά, ώστε να χαρούμε όσο γίνεται νύχτες με θέατρο και μουσικές στις κερκίδες, από 30 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου»», δήλωσε ο κ. Βούλγαρης.

ethnos.gr