Τέταρτη ημέρα πωλήσεων και τα ετήσια πακέτα του PAOK TV έχουν ξεπεράσει τις 13.000, ενώ τα μεμονωμένα για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη ξεπέρασαν το νούμερο των 5.000, ενώ αυξάνεται και η ζήτηση για τα επαγγελματικά πακέτα…

Σε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι πωλήσεις των πακέτων του PAOK TV, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση που υπάρχει στο πρωτοποριακό εγχείρημα του Δικεφάλου.

Ήδη στην τέταρτη ημέρα διάθεσης των πακέτων του PAOK TV, υπάρχουν πάνω από 13.000 συνδρομητές, ενώ ανάλογη είναι η κίνηση και στα μεμονωμένα για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη, αφού η πωλήσεις ξεπέρασαν τις 5.000.

Θα πρέπει δε να σημειώσει κανείς πως μόλις πριν από δύο ημέρες, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε και τη δυνατότητα των δέκα δόσεων μηνιαίως των εφτά ευρώ, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο τον κόσμο.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά πακέτα η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα, με τα ονόματα των χώρων εστίασης και δημόσιας προβολής να αυξάνονται ώρα με την ώρα μέσα από το PAOK TV Official Hotspot, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανανεώνει την λίστα της.

sdna.gr