Αυστηρά μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκαν για τον αγώνα χάντμπολ που θα γίνει ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδα με την πΓΔΜ την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου στην Κοζάνη.

Σε σύσκεψη που έγινε με θέμα τα αστυνομικά μέτρα ενόψει του αγώνα χάντμπολ Ελλάδας-πΓΔΜ στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Euro 2020, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, πάρθηκε η απόφαση για ισχυρά μέτρα ασφαλείας, που δεν συνηθίζονται σε τέτοιου είδους αγώνες. Μάλιστα, θα γίνεται και σωματικός έλεγχος στους οπαδούς των ομάδων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και του δήμου Κοζάνης, που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου, αποφασίστηκε η προμήθεια των εισιτηρίων να γίνεται μόνο από συγκεκριμένα καταστήματα στην Κοζάνη και από τα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στο ΔΑΚ Αμυνταίου Φλώρινας. Επίσης, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Τα μέτρα επιτήρησης στον προαύλιο χώρο του σταδίου θα είναι έντονα, ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται ακόμη και σωματικός έλεγχος. Οι πύλες του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Λευκόβρυση Κοζάνης θα ανοίξουν στις 15.30 ενώ το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, στις 12.30 στους χώρους της Βιβλιοθήκης θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τις Ομοσπονδίες Ελλάδας και πΓΔΜ.

ethnos.gr