Ένταση στο Πολυτεχνείο στο στόχαστρο μπήκαν στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προπηλακίστηκαν Σκουρλέτης, Δρίτσας, Φίλης, Ρήγας – Άγνωστοι προσπάθησαν να τους απαγορεύσουν την είσοδο στον χώρο

Ομάδα στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επιχείρησε να μπει στο Πολυτεχνείο. Άγνωστοι τους επιτέθηκαν με στόχο να τους εμποδίσουν να μπουν στον χώρο. Προπηλακίστηκαν στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όπως ο Πάνος Σκούρλέτης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Ρήγας και ο Νίκος Φίλης. Στο στόχαστρο μπήκε και ο Νίκος Τόσκας που βρέθηκε στο σημείο.

Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση στην είσοδο του Πολυτεχνείου.

Τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επιχείρησαν να τιμήσουν τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου νωρίς το πρωί, ίσως σε μια προσπάθεια να αποφύγουν πιθανή ένταση.

Η κίνηση ωστόσο έγινε αντιληπτή από κάποιους οι οποίοι θέλησαν να τους απαγορεύσουν την είσοδο και έτσι επικράτησε ένταση.

Δεκάδες άτομα άρχισαν να σπρώχνονται, ενώ άρχισαν να εκτοξεύονται νερά και καφέδες. Τελικά φαίνεται ότι υπουργοί και στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποφάσισαν να “υποχωρήσουν” για να μην… ξεφύγει η κατάσταση.

Στο σημείο παραμένουν περισσότερα από 200 άτομα τα οποία “περιφρουρούν” τον χώρο της εισόδου στο Πολυτεχνείου.

Όπως περιέγραψε ο Παναγιώτης Ρήγας ήταν μια μεγάλη αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που επιχείρησε να μπει στο Πολυτεχνείο. Χαρακτήρισε το επεισόδιο “έκφραση φασισμού”. Τόνισε επίσης ότι στην αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υπήρχαν και ηλικιωμένα άτομα, άνθρωποι που διώχθηκαν και βασανίστηκαν από τη χούντα των συνταγματαρχών.

newsit.gr