Με νέα εκπομπή επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και μάλιστα στο κορυφαίο project του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά το Survivor!

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το Πρωινό και εμείς πήγαμε το ρεπορτάζ μας ένα βήμα παρακάτω, όπως πάντα!

«Ολοκαίνουργια εκπομπή – σόου! Η εταιρία παραγωγής acun medya ήθελε έναν άνθρωπο για να του εμπιστευτεί ένα μεγάλο σόου το οποίο βγαίνει τον Ιανουάριο. Για την ακρίβεια για να είμαστε ακριβής ήθελαν να επιβραβεύσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο και του δίνουν σόου. Δηλαδή του δίνουν δυο προτάσεις να διαλέξει ποιον θέλει. Ξέρετε ποιος είναι; ο αγαπημένος Γιώργος Καπουτζίδης» αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Το μεγάλο σόου που θα παρουσιάσει, σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr,  ο Ατζούν έχει στο μυαλό του τον Καπουτζίδη για να παρουσιάσει το Panorama! Πιστεύει πολύ σε εκείνον και θεωρεί ότι θα απογειώσει το Panorama! Εξάλλου η εκπομπή πέρσι με τη Ντορέττα δεν πήγε καλά και ο δαιμόνιος Ατζούν πιστεύει ότι το τρίπτυχο Λιανός – Τανιμανίδης – Καπουτζίδης θα φέρει μεγάλα νούμερα!