Η πρώτη συνεδρίαση του νέου συμβουλίου της Κοινότητας Παναιτωλίου

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, το μεσημέρι, στο Κοινοτικό Κατάστημα Παναιτωλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου συμβουλίου της Κοινότητας Παναιτωλίου, με θέματα που αφορούσαν την τοποθέτηση αναπληρωτή προέδρου της Κοινότητας καθώς και άλλα θέματα που κυρίως απασχολούν την Κοινότητα, όπως ο προγραμματισμός και η υποβολή προτάσεων για την επόμενη χρονική περίοδο.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντρέας Γκορόγιας και πέντε από τα έξι νεοεκλεγέντα μέλη του συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Χριστόφορος Παπαδημητρίου, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου “Χρήστος Καπράλος”, καθώς και άλλοι ενεργοί πολίτες του Παναιτωλίου.

Σαν πρώτη συνάντηση παρά την ένταση στην συζήτηση που παρατηρήθηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, συμφώνησαν όλοι πως το Παναιτώλιο καθώς και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας πρέπει να βαδίσουν ενωμένοι και να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούται το χωριό, αλλά ταυτόχρονα και ο καθένας από την πλευρά του έκαναν κάποιες προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών στο Παναιτώλιο.

Να σημειώσουμε εδώ πως βάση νόμου δικαιούνται, όλοι οι πολίτες που θέλουν, να παραβρίσκονται και να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των συμβουλίων των Κοινοτήτων.

Τέλος ο Πρόεδρος της Κοινότητας ζήτησε από όλους να είναι ενεργοί πολίτες και στην επόμενη συνεδρίαση να καταθέσουν προτάσεις, όπως π.χ. για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος.

Αναπληρωτής προέδρου στην Κοινότητα Παναιτωλίου τοποθετήθηκε ο Δημήτριος Κόκκαλης του Ευαγγέλου.

panaitolionews.blogspot.com