Γ. Ροκοπάνος: «Δεν πάει πουθενά το Αγρίνιο, συνεχίζουμε στην Α2…»

 

 

 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε σε μέσο πως ο ΑΟ Αγρινίου βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και η ομάδα ενδέχεται να αλλάξει και έδρα. Φυσικά κάτι τέτοιο όπως αναφέρουν και οι πληροφορίες του Basket247 δεν ισχύει, ενώ, και ο Γιώργος Ροκοπάνος το επιβεβαίωσε με επιστολή του.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Έχω παραιτηθεί από την θέση του προέδρου από 5 Μαΐου επίσημα, αυτός που έβγαλε αυτή την πληροφορία θέλει να πλήξει την αξιοπιστία μου και την αξιοπιστία της ομάδας !!!!

Γνωρίζω ποιος είναι όπως και όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα !! Η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες και μάλιστα στην Α2!!!».

Και συνεχίζει:

«Η ομάδα του ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ είναι σε διαδικασίες ανάδειξης νέου ΔΣ στο οποίο δεν θα βρίσκομαι μέσα. Ο άνθρωπος που διοχέτευσε την πληροφορία δεν είναι διοικητικός» Με λίγα λόγια, «1. Ο κ.Ροκοπάνος δεν είναι πλέον αλλά ούτε θα είναι και στο μέλλον πρόεδρος του Αγρινίου, 2. Ο κ.Ροκοπάνος επιμένει ότι η ομάδα δεν θα μετακομίσει από το Αγρίνιο, 3. Ο κ.Ροκοπάνος επιμένει ότι το Αγρίνιο θα παίξει στην Α2, 4. Στο Αγρίνιο υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλει να πλήξει τον κ.Ροκοπάνο και την ομάδα». (αυτό δεν είναι δικό μας θέμα κι απλά το αναφέρουμε επειδή το λέει και ο ίδιος)

www.basket247.gr