Σκέψεις για «ψαλίδι» στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη

Οι χαμηλές επιδόσεις έχουν φέρει προβληματισμό.

Η παρουσία της Όλγας Τρέμη στη Δημόσια τηλεόραση συζητήθηκε πάρα πολύ.

Η επιστροφή της δημοσιογράφου στην τηλεόραση πέντε χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στο Mega σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Αναφορές για το κόστος της εκπομπής της, την στιγμή μάλιστα που στην ΕΡΤ γίνεται λόγος για εξορθολογισμό των οικονομικών ξεσήκωσαν ακόμη μεγαλύτερη θύελλα.

Η εκπομπή «10» με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση και τους Αντώνη Δελατόλλα και Ηλία Κανέλλη στον σχολιασμό δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Οι επιδόσεις της κινούνται σε μονοψήφια ποσοστά της τάξης του 2% και 3%.

Το γεγονός αυτό έχει βάλει σε σκέψεις τους υπεύθυνους της Δημόσιας τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Ξανθάκη στην στήλη Media News του «Έθνους» στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου ακούγεται μέχρι και για «ψαλίδι» στις μέρες μετάδοσης της εκπομπής. Σημειώνεται ότι η εκπομπή βγαίνει στον αέρα από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη.

Όπως σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα την Πέμπτη επίκειται συνάντηση του Κωνσταντίνου Ζούλα και του Γιώργου Γαμπρίτσου με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Ανάμεσα στα άλλα θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα όπως είναι οι αμοιβές προσώπων αλλά και το κόστος των μεικτών παραγωγών, τις εκπομπές που κινδυνεύουν να κοπούν.

dailymedia.gr