Π. Σκουρλέτης από το Αγρίνιο: «Ήρθε η ώρα να πάρετε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στα χέρια σας»

Ήρθε η ώρα να πάρετε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στα χέρια σας. Μέσα από ένα συνέδριο τομής και συνέχειας να δυναμώσουμε το μαζικό δημοκρατικό, αριστερό Κόμμα που θα εκφράζει τις ελπίδες και θα απαντά στις αγωνίες της πλειοψηφίας του αριστερού και προοδευτικού κόσμου” επισήμανε ο Πάνος Σκουρλέτης από το Αγρίνιο

Σήμερα στο Αγρίνιο συνεχίζουμε μια δυναμική, δημιουργική, βαθιά πολιτική διαδικασία ποιοτικής και ποσοτικής μεγέθυνσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., έτσι ώστε η οργανωτική του συγκρότηση να αντιστοιχηθεί με την εκλογική του απήχηση, ανέφερε στην τοποθέτηση του ο Γραμματέας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Πάνος Σκουρλέτης.

Με κάποιους γνωριζόμαστε από κοντά για πρώτη φορά, με άλλους ξανασυναντιόμαστε. Πολλοί επιλέγουν σταθερά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ως τον φορέα του νέου στο πολιτικό σκηνικό, από το 2012 και έπειτα. Όλοι μας καλούμαστε σήμερα από την πολιτική και κοινωνική συγκυρία να κάνουμε τις νέες αναλύσεις, να αναζητήσουμε εκείνες τις προγραμματικές προτάσεις που θα απαντούν στις νέες ανάγκες και στις προκλήσεις της μεταμνημονιακής περιόδου.

Και θα το κάνουμε αποτιμώντας την μεγάλη πορεία μας από το 2012 και έπειτα, αλλά και με τη βαθειά μας γείωση με την κοινωνία, τους φορείς της, τα συνδικάτα και τους συλλόγους της, με κάθε σημείο συλλογικής ζωής.

Ήρθε η ώρα να πάρετε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στα χέρια σας. Μέσα από ένα συνέδριο τομής και συνέχειας να δυναμώσουμε το μαζικό δημοκρατικό, αριστερό Κόμμα που θα εκφράζει τις ελπίδες και θα απαντά στις αγωνίες της πλειοψηφίας του αριστερού και προοδευτικού κόσμου.

Απέναντί μας έχουμε την πολιτική πρόταση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Μια αποτυχημένη, συντηρητική συνταγή για την οικονομία. Ήδη χτυπά κοινωνικά και εργατικά δικαιώματα. Προωθεί την ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών, εκχωρεί ακόμη και τον δημόσιο έλεγχο σε κρίσιμους τομείς, όπως της ενέργειας. Οι πρώτες αρνητικές συνέπειες θα αγγίξουν σύντομα την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. της σύγχρονης Αριστεράς, της προοδευτικής συμμαχίας, όλοι μας, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη διαμόρφωσης μιας ελκυστικής και τεκμηριωμένης αντιπρότασης που θα βασίζεται στις αρχές της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της συμμετοχής και της αλληλεγγύης.

avgi.gr