Ο δεξιός μπακ της Α.Ε.Κ., Μιχάλης Μπακάκης, μετά την ήττα από την Α.Ε.Λ. εντός έδρας τόνισε πως όλοι είναι στεναχωρημένοι και ότι πρέπει να σκεφτούν τον ημιτελικό με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα τόνισε o Μιχάλης Μπακάκης στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Φέτος η χρονιά στο πρωτάθλημα δεν πήγε καλά. Τελευταίο ματς στην έδρα μας και χάσαμε. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα που έπαιζε άμυνα στο μισό γήπεδο και είχαμε τέτοιες ομάδες φέτος. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Υπάρχει στενοχώρια, όμως δεν πρέπει να μείνουμε στενοχωρημένοι γιατί μπορεί να χάσουμε και να μην περάσουμε. Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, να προχωρήσουμε, να προκριθούμε και να πάμε στον τελικό».

-Για το σύστημα στο πρώτο ημίχρονο: «Τώρα μιλάμε εκ του αποτελέσματος, βέβαια. Όταν αλλάξαμε το σύστημα φάνηκε η αλλαγή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε σέντρες, όμως κόπηκαν. Δεν βάλαμε ένα γκολ να μπούμε στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε».

-Για τη φετινή σεζόν: «Όταν ξεκινήσαμε είχαμε ψυχολογία πρωταθλητή και μας βοήθησε να μπούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Παίξαμε με εξαιρετικές ομάδες στον όμιλο. Ότι δεν πήραμε βαθμό στον όμιλο δεν είχε να κάνει με εμάς. Έχουν μεγάλη ποιότητα οι αντίπαλοι. Στο πρωτάθλημα χάσαμε κάποιους βαθμούς και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Τώρα το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πως πρέπει να ξεχάσουμε όλα. Να σκεφτούμε τον ημιτελικό και τον τελικό. Είμαστε ενωμένοι. Στον τελικό όλοι μαζί. Στο τέλος μένει η καλύτερη εικόνα».