Οι υποχρεώσεις του Π.Α.Ο.Κ. στο Europa League, αναγκάζει την Super League ν’ αλλάξει την μέρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το Π.Α.Ο.Κ. – Παναιτωλικός είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 20:00. Όμως οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του «Δικεφάλου» άλλαξαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μετατεθεί το ματς της πρεμιέρας.

Κι αυτό γιατί η Super League είχε ανακοινώσει το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών πριν τα ματς με τον Άγιαξ και είχε προγραμματίσει το ματς του Π.Α.Ο.Κ. με τον Παναιτωλικό για το Σάββατο.

Όμως πλέον με τον Π.Α.Ο.Κ. να παίζει στα play off του Europa League το ματς θα μετατεθεί. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θ’ αγωνιστεί στην Μπρατισλάβα με την Σλόβαν την Πέμπτη στις 22:00 κι έτσι δεν μπορεί να παίξει και το Σάββατο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί την Κυριακή και περιμένουμε το επίσημο της Λίγκας (πιθανότατα στο αυριανό Δ.Σ. στις 15:00) για το αν θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στο πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.

gazzetta.gr