Υπέρ του Δημήτρη Μελισσανίδη απεφάνθη το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του Αλέξη Κούγια για παλαιότερες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.

Δικαστική νίκη επί του Αλέξη Κούγια -την ώρα που ετοιμάζει νέες νομικές κινήσεις εναντίον του- κατέγραψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Την ίδια μέρα που γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της Α.Ε.Κ. και του διοικητικού της ηγέτη να καταθέσουν νέα μήνυση στον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για πρόσφατα λεγόμενά του, κοινοποιήθηκε στην «κιτρινόμαυρη» Π.Α.Ε. απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα αφορά στα λεγόμενά του μετά το Ξάνθη – Α.Ε.Λ. της σεζόν 2018-19, όταν με αφορμή τη διαιτησία του Λάμπρου είχε αναφέρει ότι «έχουμε καινούρια παράγκα του Θωμά, παράγκα νο 2. Ψάξτε σε πόσα ματς της Α.Ε.Κ. ήταν τέταρτος ο Λάμπρου. Η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες».

Η συγκεκριμένη απόφαση λοιπόν δικαιώνει τον Μελισσανίδη στην αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του, αναφέροντας ότι «με τις δύο συνεντεύξεις του εναγόμενου (σ.σ. Κούγιας) προσεβλήθη παράνομα και υπαίτια η τιμή και η υπόληψη του ενάγοντος» και ότι «ο ενάγων υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση».

Επίσης, στην απόφαση οι ισχυρισμοί του Κούγια κρίνονται ως εξυβριστικοί, ενώ γίνεται υπόμνηση στην «κατ’ επανάληψη τέλεση της πράξης».

Κατόπιν τούτων, το δικαστήριο υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. σε καταβολή 10.000 ευρώ (με το νόμιμο τόκο από 17.11.2018 μέχρι την εξόφληση), αλλά και καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων το οποίο όρισε στα 500 ευρώ.

sport-fm.gr