Τη μεθεπόμενη Κυριακή 28 Ιουνίου στις 7:30 το βράδυ ορίστηκε ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο.

Εκείνος με τον Ατρόμητο θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 8.00 το βράδυ στο Περιστέρι, ενώ οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των Play-out ορίστηκαν ίδια μέρα (Σάββατο) και ώρα (7:15). Συγκεκριμένα το Σάββατο 11 Ιουλίου θα παίξουν Πανιώνιος – Παναιτωλικός και το Σάββατο 18 Ιουλίου θα παίξουν Παναιτωλικός – Βόλος.

 

Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από τη Γ.Γ.Α. την παρουσία κόσμου στους αγώνες Play-off και Play-out που απομένουν. Συγκεκριμένα προτείνει να καλύπτεται το 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου, αλλά σε ανώτερο πλαφόν 8.000 θεατών.

Επίσης αποφασίστηκε για λόγους ισονομίας να γίνουν χωρίς κόσμο οι αγώνες του β’ γύρου των Play-off, εκτός αν οι δύο αντίπαλοι συμφωνήσουν την παρουσία του.

Πλέον το μπαλάκι περνάει στην πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού (έχει εκφραστεί θετικά, αλλά ζήτησε την συμφωνία και των 14 Π.Α.Ε.) που με την έγκριση και εφαρμογή σχετικού πρωτοκόλλου θα ανάψει το πράσινο φως για την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες.