Για τους βασικούς άξονες της αυτοδιοικητικής πολιτικής που θα ακολουθήσει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας μίλησε στην εκπομπή του Σωκράτη Τσόμπου «ΠΡΟΣΩΠΩΝ… ΕΡΓΑ»στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» o π. Υπουργός και π. Βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπηλιόπουλος, λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του (Παρασκευή 23 Νοεμβρίου – ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» της Πάτρας).

Συνέντευξη στον Σωκράτη Τσόμπο

Στην συνέντευξή του, ο κ. Σπηλιόπουλος εμφανίστηκε συναινετικός και έκανε λόγο για μια υποψηφιότητα και έναν συνδυασμό ανεξάρτητο, χωρίς στηρίξεις κομμάτων και πολιτικούς περιορισμούς.

Ταυτόχρονα κατηγόρησε την νυν Περιφερειακή Αρχή για «καθεστωτική» αντίληψη που είχε ως αποτέλεσμα την οπισθοδρόμηση της Περιφέρειας η οποία δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τα μεγάλα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης ο κ. Σπηλιόπουλος επισήμανε ότι ο συνδυασμός του θα έχει πρόσωπα που πολιτικά προέρχονται απ’ όλο το φάσμα της πολιτικής (Κίνημα Αλλαγής – Ν.Δ.) αλλά και υποψήφιους που προέρχονται από την παράταξη του κ. Κατσιφάρα με γνώση, εμπειρία, δυνατότητες που όμως απογοητεύτηκαν από το έργο της Περιφερειακής Αρχής όλα αυτά τα χρόνια.