Για τους Αγρινιώτες αλλά και τους Αιτωλοακαρνάνες ακόμη-ακόμη και για τους Κρητικούς, εκεί όπου ζει με την δική του οικογένεια τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα πολύ καλό όνομα ως προσωπικός γυμναστής αλλά και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

Με αφορμή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της πανδημίας προφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα εντελώς δωρεάν για όσες και όσους θέλουν να μην χάσουν τη φόρμα τους! Στο δικό του επαγγελματικό βιογραφικό υπάρχουν συνεργασίες με ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Η. και του Εργοτέλη όπως οι Σεμέδο, Φιγκειρέδο και Δεληγιαννίδης.

Όσον αφορά το πρόγραμμα που παρέχει από την Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020 να σημειώσουμε πως είναι αυτοματοποιημένο και πως όμοιό του δεν έχει υπάρξει στην αγορά.

Ο τρόπος με τον οποίο θα γνωρίσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πολύ απλός καθώς θα λάβετε ένα σχετικό e-mail και μέσω του προγράμματος θα επιλέγετε εσείς οι ίδιοι τις ασκήσεις, για τις οποίες θα υπάρχει και η ανάλογη επίδειξη βίντεο, ακόμη και για τυχόν επαναλήψεις.

Είναι πραγματικό άξιο θαυμασμού τέτοιες ημέρες, να υπάρχει ένας νέος και ειδικά Αγρινιώτης όπως ο Παναγιώτης Φούντας που θέλει με την σειρά του να προσφέρει για το κοινό καλό!

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης