Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Μελιόπουλου, τον οποίο ο Π.Α.Ο.Κ. είχε «τσεκάρει» εδώ και αρκετό καιρό, ο Δικέφαλος θέλει να προχωρήσει σε ακόμη μία επένδυση για το μέλλον καθώς έχει στο στόχαστρό του τον Ενέα Μιχάι.

Οι «ασπρόμαυροι» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχουν σαν κύριο στόχο να επενδύσουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν σπουδαία προοπτική για το μέλλον.

Οι θέσεις στις οποίες έχουν εντοπίσει κενό οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ. και θέλουν να τις ενισχύσουν είναι αυτές των ακραίων μπακ και χαφ. Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν από το εάν παραμείνει ή όχι ο Αμρ Ουάρντα στο ρόστερ του Δικεφάλου με την περίπτωσή του να συνδέεται άμεσα και με αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος εάν επιστρέψει στον Π.Α.Ο.Κ. θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το μυαλό των ιθυνόντων των Θεσσαλονικέων είναι στραμμένο σε ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στο μέλλον και σε αυτή την κατεύθυνση αποκτήθηκε ο Δημήτρης Μελιόπουλος.

Οπως είχε γράψει το Sportime από το καλοκαίρι, Π.Α.Ο.Κ. και Ξάνθη είχαν συμφωνήσει για τη μεταγραφή ωστόσο οι εξελίξεις είχαν παγώσει και είχαν μεταφερθεί για τον χειμώνα. Τελικά μετά από συνάντηση που έγινε πριν από λίγες ημέρες οι «ασπρόμαυροι» συμφώνησαν τόσο με την ακριτική ομάδα όσο και με τον 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδιαφερόταν και ο Ολυμπιακός.

Πάνω σε αυτή τη λογική δεν αποκλείεται ο Δικέφαλος να προχωρήσει και σε άλλες αποκτήσεις νεαρών παικτών.

Ο Μιχάι είναι πάντα στο στόχαστρο και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του στους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ. να μετακομίσει στην Τούμπα.

Η περίπτωση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού του Παναιτωλικού θα κριθεί από την απόφαση των «ασπρόμαυρων» τον φετινό χειμώνα, με την περίπτωσή του να είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τους κυπελλούχους.

sportime.gr