Για τρίτη συνεχόμενη φορά στον αγώνα ασυλίας οι Διάσημοι δεν τα κατάφεραν. Στο Συμβούλιο του Νησιού για μία ακόμη φορά υποψήφια από την κάλπη βγήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος ως ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Τέλος ο Γιάννης Τσίλης που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας και είχε τη δεύτερη ατομική ασυλία, ψήφισε ως τρίτο υποψήφιο τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Τα λόγια μάλιστα του Νάσου αμέσως μόλις βγήκε υποψήφιος συγκίνησαν όλους και ακόμη και οι Μαχητές τον χειροκρότησαν.

Ο αγώνας που προηγήθηκε έληξε με σκορ 10-5 αφού έμειναν εκτός αγωνιστικού χώρου η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και ο Μιχάλης Μουρούτσος που αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Ο Σάκης στο Συμβούλιο είχε ακόμη μία ανακοίνωση να κάνει, αφού ενημέρωσε ότι για πρακτικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχιστεί το τουρνουά ανάμεσα σε Ελλάδα-Ρουμανία και Τουρκία γιατί είναι δύσκολος ο συντονισμός της ταυτόχρονης μετάδοσης. Παρόλα αυτά είπε ότι θα ξεκινήσει ένας νέος αγώνας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor; Θα το μάθουμε το βράδυ της Πέμπτης.