.

Επιτροπή Αγώνα για την αποκατάσταση και οικονομική ενίσχυση πολιτευτών .

Δεν υποχωρούνε, αν δε δικαιωθούνε.

Το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί λαμπρό παράδειγμα αλληλεγγύης και οικονομικής αποκατάστασης μεταξύ ομόδοξων και ομότροφων πολιτικών φατριών. Στην καθημερινή ειδησεογραφία κυριαρχεί η μεγαλόκαρδη ανταπόκριση του κυβερνώντος κόμματος στο αίτημα πολιτευτών και στελεχών του για χορήγηση ανταποδοτικών παροχών, προς εξαργύρωση των εχεγγύων που είχαν λάβει, προκειμένου να παρέχουν την αμέριστη στήριξή τους στο κόμμα.

Από αυτό το ιδιότυπο πανηγύρι δε γινόταν να απουσιάζει ο νομός Αιτωλοακαρνανίας, καθώς εκπροσωπείται επάξια από γαλάζια στελέχη που διεκδικούν και κερδίζουν.

Μετά τις καταγγελίες που αφορούσαν στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από την 6η ΥΠΕ, βγήκε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμη ευεργετική απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που σχετίζεται με γνωστό υπερπροβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος τυγχάνει να είναι και πολιτευτής στον νομό μας.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) ανέθεσε στην εταιρεία «The West Wing Campaigns», συμφερόντων του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού-επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Βασίλη Φεύγα,   την υπηρεσία «παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας για την διαχείριση κρίσεων» αξίας 20.000 ευρώ! Η περίπτωση του κ. Φεύγα, ο οποίος προεκλογικά ζητούσε την ψήφο των Αιτωλοακαρνάνων ως «παιδί του λαού», μας θυμίζει τι ακριβώς εκπροσωπεί διαχρονικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα. Αυτός, που δε λογαριάζει ηθικά και πολιτικά ασυμβίβαστα προκειμένου να διεκδικήσει παχυλές και ξεκούραστες αμοιβές από το δημόσιο ταμείο, δε δικαιούται να επικαλείται την αριστεία και οφείλει να απολογηθεί σε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.  

Η Ν.Ε.Α. ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΑΙΤ/ΝΙΑΣ δεν εκπλήσσεται καθόλου από αυτού του είδους τις τακτικές και πρακτικές που διακρίνουν το κυβερνητικό κόμμα και το συνοδεύουν σε κάθε βήμα του, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Συστήνουμε στους μελλοντικούς ευεργετημένους να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να κρατούν έστω τα προσχήματα, γιατί όταν ερίζουν αλαζονικά, εισπράττοντας παχυλές αμοιβές για αμφιβόλου χρησιμότητας παροχή υπηρεσιών, είναι έκθετοι στα μάτια των πολιτών, οι οποίοι έχουν βρει εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης και δε στηρίζονται στον καλοταϊσμένο, μεροληπτικό επικοινωνιακό μηχανισμό της χειρότερης κυβέρνησης που έχει δει ποτέ η χώρα.

Γραφείο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αιτωλοακαρνανίας.