Στην τελική ευθεία η Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου

Θέμα ημερών είναι πλέον η εκκίνηση του έργου της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Nafsweek ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ζαχαρίας Χοχτούλας, η απόφαση για την έγκριση των απαιτούμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη έχει εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη διοίκηση και εντός της εβδομάδας που έρχεται αναμένεται και η έκδοση ΦΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον υπάρχει το «πράσινο φως» για την εκκίνηση του έργου, με αυτή να τοποθετείται στο τέλος του μήνα ή την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Για τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών στο έργο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη – ενημέρωση από την πλευρά του Δήμου, με την Τροχαία και την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο Ναυπάκτου και το ΕΚΑΒ, τις προηγούμενες ημέρες.

Σε πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί η απαραίτητη σήμανση από τον εργολάβο στο έργο, με τις εργασίες να ξεκινούν από την οδό Αγελάου και με κατεύθυνση το λιμάνι και την οδό Σοϊδά στην πλαζ.

Για το θέμα της εκκίνησης των εργασιών της Ανάπλασης αναμένεται να κάνει εκτενή ενημέρωση ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας στο Δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 27ης Ιανουαρίου.

nafsweek.gr