Νέες προσθήκες στην λίστα Υποψηφίων πραγματοποίησε ο συνδυασμός ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κασόλα Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου. Χθές δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των νέων Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

 

Σίμος Βλάχος

Γεννήθηκε στο Καλούδι Αιτωλοακαρνανίας της περιοχής Παμφίας, από αγρότες γονείς. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Τεχνολόγων Μηχανικών Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά, εργάστηκε επί σειρά ετών και εξακολουθεί να εργάζεται ίσαμε σήμερα σε κατασκευαστικές εταιρείες και σε εταιρείες διαχείρισης έργων, κι επί πλέον ασχολείται με την παραγωγή ελιάς και ελαιόλαδου. Είναι γνώστης των δυνατοτήτων της περιοχής, ενώ και παλιότερα ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

 

Μαρία Κοντούλη

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Δαφνιά Μακρυνείας. Τα τελευταία 25 χρόνια ζεί στο Θέρμο. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κοντούλη κι έχουν δύο παιδιά. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου Θέρμου, επίσης διετέλεσε μέλος του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα με πρσφορά στον εθελοντισμό και στην κοινωνική μέριμνα. Με τα κοινά του Δήμου ασχολείται για πρώτη φορά, κι ως ενεργός πολίτης, γυναίκα, μητέρα συμμετέχει στον συνδυασμό ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Κασόλα σε μιά προσπάθεια για ένα καλλίτερο αύριο.

Γιάννης Σακέτος

Γεννήθηκε το 1978 στο Αγρίνιο. Τις εγκύκλιες γνώσεις ολοκήρωσε στο Λύκειο Θέρμου, εργάστηκε επί σειρά ετών στην Αθήνα στον ιδιωτικό tομέα, ενώ τα τελευταία χρόνια παλινόστησε στην Ανάληψη κι ασχολείται με την κτηνοτροφία.

 

Μιλτιάδης Χαρακίδας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αβαρίκο από αγρότες γονείς. Στον Αβαρίκο τελείωσε το Δημοτικό, κι ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες γνώσεις του στο τότε Γυμνάσιο Θέρμου. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και αποδήμησε στην Αυστραλία, απ΄ την οποία παλινόστησε μετά από πολλά χρόνια. Στην Πάτρα δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ εδώ κι αρκετά χρόνια ζεί και δραστηριοποιείται στον Αβαρίκο.