Σε καραντίνα είναι γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Θετική στο τεστ κορονοϊού βρέθηκε ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, που αμέσως τέθηκε σε καραντίνα, ενώ έχει ξεκινήσει και η ιχνηλάτηση των επαφών της.

Η ιατρός είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας ήπια συμπτώματα και όλοι εύχονται να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια της και να επιστρέψει υγιέστατη στα καθήκοντά της.

Πάντως, όπως αναφέρει το patrisnews.gr αυτή η εξέλιξη έχει δημιουργήσει προβληματισμό στους συναδέλφους της, αφού αν βρεθούν θετικοί και άλλοι γιατροί και νοσηλευτές, θα υπάρξει θέμα με την στελέχωση του Νοσοκομείου.

Το θετικό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει στο Νοσοκομείο 25 νέοι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, ενώ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος περιμένει άμεσα και την πρόσληψη ιατρών και ιδίως παθολόγων, όπου χρειάζονται τουλάχιστον πέντε, λόγω των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν.

Αρνητική 82χρονη από Αμαλιάδα
Αρνητική στο τεστ για Covid-19 βρέθηκε η 82χρονη που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Η ηλικιωμένη είχε ύποπτα συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, όπου της έγινε το απαραίτητο τεστ, το οποίο πως γράψαμε πιο πάνω βγήκε αρνητικό.

gazzetta.gr