Ένα απίστευτο τροχαίο προκλήθηκε στο κέντρο της Πάτρας, αργά τη νύχτα. Όχημα στο οποίο -σύμφωνα με μαρτυρίες- επέβαιναν νεαρά άτομα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, ενώ κινείτο στην οδό Κολοκοτρώνη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω σε 4 αυτοκίνητα. Από θαύμα δεν βρισκόταν κανείς ούτε μέσα στα αυτοκίνητα, ούτε στον δρόμο! 

Ο νεαρός οδηγός δεν σταμάτησε καν να δει τι είχε συμβεί, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά δύο συνεπιβάτες βρέθηκαν, ενώ ο οδηγός αναζητείτο μέχρι το πρωί.

Να σημειωθεί ότι ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που ένα από τα οχήματα κυριολεκτικά διαλύθηκε, ενώ ένα άλλο βρέθηκε στην μέση του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα για πολλή ώρα να κλείσει ο δρόμος στο ύψος της Αγίου Ανδρέου και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που έφθαναν στο σημείο για να συνεχίσουν την πορεία τους πήγαιναν …ανάποδα την Ρήγα Φεραίου, για να κάνουν τον κύκλο της πλατείας Όλγας.

Ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, λόγω του δυνατού κρότου που προκλήθηκε ανησύχησε και έτρεξε στο σημείο για να δει τι είχε συμβεί.

tempo24.news